Nyhedsbrev 2024 1


Husk generalforsamlingen i 

GSG - Gentofte Sogns Grundejerforening 

Grundejerforening for Gentofte og VangedeGeneralforsamling

Dette er en lille "påhusker" for at minde om vores generalforsamling. Den er rettidigt varslet ved vores medlemsblad, men der er et par ting som vi gerne vil informere om. Dagsorden fremgår af medlemsbladet.

Tilmelding til fællesspisning

Vi skal blot minde om at hvis du/I vil spise med efter foredraget om biodiversitet, skal der tilmeldes inden den 9. april. Det koster kr. 55,- pr. deltager. Tilmelding sker ved indbetaling af beløbet til foreningens konto i Danske Bank, reg.nr. 4190, kto. 7022832.


Kandidat til bestyrelsen

Vi er så heldig at have en kandidat til en plads i bestyrelsen. Det er Rasmus, som herunder har lavet en beskrivelse af sig selv og sit kandidatur:

Mit navn er Rasmus Vøgg Jensen, jeg er 40 år gammel og bor på Høeghsmindevej sammen med min kone Ottilia, vores lille datter som blev født i Marts 2024 (som endnu ikke har fået et navn), samt vores hund Holger. Jeg er oprindeligt fra Grenaa på Djursland og er tilflytter til kommunen i Juli 2023. Min kone er født og opvokset i Gentofte hvor også hendes forældre, samt 3 ud af 4 søskende bor i dag.

Jeg har en baggrund i det danske forsvar samt 10 år hos A.P.Møller-Mærsk, hvor jeg har boet og arbejdet i England, Kina, Brasilien, Dubai og Chile. Jeg er investor i en række danske og udenlandske startup virksomheder og jeg er i dag ansat hos HelloFresh med ansvar for deres logistik.

I fritiden nyder jeg en gå/løbetur i Bernstorffsparken med vores hund. Udover det spiller jeg fodbold, padel, squash og badminton - alt sammen på hyggebasis.

Jeg glæder mig meget til at komme i gang med bestyrelses arbejdet og at engagere mig i de praktiske opgaver som foreligger. Jeg håber at kunne bidrage med at skabe gode fælles oplevelser for alle i vores grundejerforening samt medvirke til at skabe et godt og inddragende miljø for vores medlemmer. Jeg er klar til at smøge ærmerne op, bidrage positivt, og jeg ser frem til at møde jer alle sammen.


Husk turen til udkikstårnet

Den 13. maj kl. 19:00 arrangerer GSG tur til det nye udkikstårn i Brobæk Mose. I kan læse mere om arrangementet i det sidste trykte blad. Har I det ikke lige ved hånden, så husk at alle bladene er tilgængelige på vores website. Link HER.