Nyhedsbrev 2023 4

Nyhedsbrev 4 / 2023 juni 2023


Kære medlem


Så blev det sommer og hermed kommer Sankt Hans. Traditionen tro vil dette blive fejret ved Gentofte Sø.


Sankthansaften – fredag den 23. juni 2023

Grundejerforeningen har sammen med Gentofte Kommune igen i år arrangeret sankthansaften med båltale, fællessang og fyrværkeri.

Aftenens program bliver

kl. 21.30 Båltale ved borgmester Michael Fenger

Kl. 22.00 Bålet tændes og sammen synger vi midsommervisen

Kl. 23.00 Fyrværkeri over Gentofte Sø


Bådene på søen

Her i sommertiden må der sejles på søren. Som annonceret holdt vi åbent hus-arrangement lørdag den 3.juni.  En del kiggede fordi, hvilket vi betragter som en succes og planlægger derfor at gentage arrangementet igen næste år. Nåede I ikke at kigge forbi, kan I sagtens nå at komme ud at sejle i bådene, man kan nemlig låne bådene indtil 30. november, hvor sæsonen slutter.

Man kontakter blot Flemming Torp, enten på tlf. 40166019 eller på mail flemming@gsg.dk. Her fås koden til bådene.

Det koster kr. 50 for hele sæsonen. Beløbet kan indsættes på foreningens konto reg.nr. 4190 konto 7022832 (husk at opgive medlemsnummer eller navn).


Facebook

Vi har oprettet en side på facebook, hvor vi vil komme med nyheder om hvad der sker i foreningen og i foreningens område. Følg os gerne, så I bliver opdateret med de seneste nyheder

GSGs facebook side


Vi har ikke noget nyt mht. aktuelle løbende sager, som parkering, støj og planerne om de fredede træer. Sagerne er ikke glemt, men vi følger op på dem efter sommerferien, hvor der forhåbentlig er nyt.


Vi ønsker alle en god sommerferie.

De bedste hilsner

Bestyrelsen